Reuters / John Sibley Livepic
U SVOM STILU

MANDŽUKIĆEV TRENER PUN IRONIJE NAKON ŠTO JE HRVATU PONIŠTEN POGODAK 'Ma neka se sve analizira, ma neka utakmice traju po četiri sata'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 11:47

Trener Juventusa Massimiliano Allegri bio je izrazito ljut nakon remija Juventusa u Bergamu protiv Atalante gdje je domaćin izvukao bod na nevjerojatn način.

Naime, pri rezultatu 2:1 za 'staru damu' Mario Mandžukić je zabio pogodak, ali je on poništen jer je ranije Lichtsteiner napravio prekršaj.

Torinska 'Stara dama' je mogla do pobjede u 83. minuti nakon sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca. Međutim, Berisha se iskupio za pogrešku kod prvog gola obranivši udarac Paula Dybale.

Naravno trener Allegri nije mogao suspregnuti emocije.

- Trebalo bi češće koristiti VAR, da promijenimo nogomet i da to više ne bude sport. U drugom dijelu sezone treba analizirati svaku utakmicu, detalj po detalj i onda da ona traje četiri sata - ironičan je bio trener Juventusa, pa nastavio:

- VAR je zamišljen kako bi pomogoao kod zaleđa, penala, ili da li je lopta prošla gol-liniju, ovo nema smisla. Ne možemo ga koristiti u ovakvim situacijama kada je u pitanju subjektivna procjena i odluka suca.

Linker
18. svibanj 2024 22:13