Screenshot
DOGODI SE I NAJBOLJIMA

VIDEO: JUVENTUSU SE DOGODILO ISTO ŠTO I BAYERNU Pogledajte zašto su ni krivom ni dužnom Mandži poništili gol za nedostižno vodstvo!

Piše: HinaObjavljeno: 02. listopad 2017. 00:44

U posljednjem susretu sedmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta i Juventus su odigrali 2:2 nakon što je torinski sastav vodio 2:0. isto se nešto ranije danas dogodilo još jednom europskom nogometnom divu, Bayernu, i to drugi put zaredom u prvenstvu.

Juve je poveo u 21. minuti golom Filippa Bernardeschija koji je iskoristio slabu reakciju domaćeg vratara Etrita Berishe. Dybala je pucao, Berisha je odbio loptu, a Bernardeschi pospremio odbijanac. Samo tri minute kasnije bilo je 2:0. Mandžukić je lijepo uposlio Dybalu, a ovaj produžio do Gonzala Higuaina koji je majstorski zabio za 2-0.

U 31. minuti Atalanta je smanjila nakon loše reakcije Buffona. Gomez je pucao iz slobodnog udarca, Buffon je poput Berishe kratko odbio, a Caldara zabio odbijanac. Domaćin se u potpunosti vratio u susret u 67. minuti golom Bryana Cristantea. Gomez je ubacio pred torinska vrata, a Cristante zakucao glavom pored nemoćnog Buffona.

Torinska 'Stara dama' je mogla do pobjede u 83. minuti nakon sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca. Međutim, Berisha se iskupio za pogrešku kod prvog gola obranivši udarac Paula Dybale.

Mario Mandžukić je započeo u sastavu Juventusa i igrao je do 78. minute kada ga je zamijenio Douglas Costa. Hrvatski reprezentativac je u 57. minuti zabio za 3-1, ali je pogodak poništen jer je Lichtsteiner napravio prekršaj.

Na ljestvici vodi Napoli sa 21 bodom, dok Juventus i Inter imaju po 19 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
05. svibanj 2024 21:11