CROPIX
UVIJEK VJERAN MODROJ BOJI

MLADI HRVATSKI 'AS' DEMANTIRAO GLASINE 'Ma, kakav Inter! U nedjelju imam pripreme s Dinamom'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. srpanj 2016. 16:58

Jučer poslijepodne na portalima se pojavila vijest da Marko Pjaca potpisuje za Inter, da u ponedjeljak još samo treba obaviti liječnički pregled. Vijest je stigla s Čizme, talijanski kolege su objavili da je Inter u trci za napadačem Dinama i Vatrenih pobijedio Milan, Juventus i Napoli. Usput su dodali da Inter ima sjajne odnose sa zagrebačkim klubom, jer su već prije obavljeni poslovi dovođenja Matea Kovačića i Marcela Brozovića.

Spominje se i cijena, dakle Inter bi Dinamu po tim informacijama trebao platiti 15 milijuna eura, a navodi se da bi osim toga bili uključeni i neki bonusi.

Naravno, priča o Pjaci, koja bi mogla postati jedna od najvećih ovog ljetnog prijelaznog roka, intrigira sve. Svi se pitaju gdje će Marko na kraju završiti. Jer osim talijanskih klubova žele ga Liverpool i Borussia iz Dortmunda. Po nekim izvorima Liverpool je poslao ponudu u maksimirske dvore, ali je ona odbijena. Po onome što se šapuće u Maksimiru, Modri žele više od ovih 15 milijuna eura koje po talijanskim medijima nudi Inter. Pjaca je svakako jedan od najpotentnijih mladih napadača u Europi, pa je dosta logično da njegov transfer mora biti jedan od najvećih u povijesti Dinama.

Ali na njega ćemo ipak pričekati još neko vrijeme. Ne dugo, ali bit će još neizvjesnosti.

- Ja sam u Zadru, pa mogu potpisati eventualno za Zadar - smijao se Marko kad je obaviješten da su ga Talijani smjestili u Inter.

Kazao je da zaista ništa ne zna o tome da bi mogao karijeru nastaviti u Interu.

- Prvi glas, stvarno, jedino ako me netko mimo mog znanja nije poslao u Inter. Ostaje sve kako sam vam rekao, u nedjelju se javljam na pripreme Dinama - rekao je Marko.

U Maksimirskoj 128 također ništa ne znaju o ponudi Intera.

- Nismo dobili nikakvu ponudu Intera za Marka Pjacu - kazao je direktor Tomislav Svetina.

Dakle, ima još vremena za zaključivanje transfera jednog od najboljih mladih napadača na Starom kontinentu. Po svemu sudeći, bogate ponude će tek sad početi dolaziti, pa bi se moglo zaključiti da ga u Dinamu sigurno nećemo gledati sljedeće sezone, jedino se još ne zna gdje hoćemo.

Linker
04. svibanj 2024 17:49