BOLJE NE MOŽE

Modrić dobio desetku u Daily Mailu; Peacock: Čim je ušao, znao sam da smo gotovi

'Modrića je sjajno gledati s loptom u nogama, ali ne i u trenucima kada igra protiv vas. Ono što sam od njega vidio prije i u ovoj utakmici dovodi do zaključka da se kvalitetom nalazi uz bok najboljima'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 10. siječanj 2011. 11:20

Luka Modrić odigrao je novu sjajnu utakmicu za londonski Tottenham koji je njegovim ulaskom u drugome poluvremenu dobio na brzini, prodornosti i smislu u igri što se pokazalo ključnim za 3-0 pobjedu protiv Charltona...

Riječ je o ogledu trećega kola FA Cupa u kojem je londonski ogled završio pobjedom kvalitetnijeg suparnika. Ipak, ta se kvaliteta nije očitovala do početka drugoga poluvremena kada je ključni potez na utakmici povukao menadžer domaćina Harry Redknapp zamijenivši Wilsona Palaciosa hrvatskim veznjakom.

Otočki mediji složni su u ocjeni da je to bio prijelomni dio susreta, što su podvukli i Redknapp i njegov asistent Kevin Bond. Jednako razmišlja i menadžer u tom susretu poražene momčadi Keith Peacock:

- Čim sam vidio tko na poluvremenu ulazi u igru, znao sam da nam slijede problemi. Modrića je sjajno gledati s loptom u nogama, ali ne i u trenucima kada igra protiv vas. Ono što sam od njega vidio prije i u ovoj utakmici dovodi do zaključka da se kvalitetom nalazi uz bok najboljima.

Daily Mail Modrića ocijenio desetkom

Savršenom desetkom ocijenjen je Luka Modrić u Daily Mailu za svoju izvedbu u 3-0 pobjedi Tottenhamove nogometne momčadi protiv Charltona u utakmici 3. kola FA Cupa...

"Maleni genije Luka Modrić sve je okrenuo - od razine zabave do ishoda utakmice. Iako je Defoe zabio dva, a debitant Townsend jedan gol, Modrić je bio kreativni katalizator. Njegova vizija, dodir, preciznost pri dodavanju i brzina na kratkim distancama otključali su sve lokote kojima se Charlton osigurao u pokušaju branjenja od Premierligaša", piše Daily Mail koji igru hrvatskog reprezentativnog veznjaka opisuje "očaravajućom", stavlja ocjenu 10 pored njegova imena i proglašava ga igračem utakmice.

Podsjetimo da su u utakmici, za razliku od Modrića koji je ušao u drugom poluvremenu, punu minutažu dobila dvojica Hrvata. Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka nisu očarali izvjestitelja utakmice Alana Frasera, koji je njihove igre vrednovao peticama.

Linker
02. svibanj 2024 02:31