AP
HTIO JE DOVESTI BALEA

Ferguson uoči teške utakmice protiv Tottenhama: Luka Modrić je opasan

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 15. siječanj 2011. 12:03

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson priznao je kako je svojedobno htio dovesti današnju Tottenhamovu zvijezdu Garetha Balea na Old Trafford, a među glavne opasnosti uoči nedjeljnog dvoboja protiv Spursa je istaknuo i našeg Luku Modrića.

Vodeća i jedina neporažena momčad Premierlige gostuje u nedjelju na White Hart Laneu u sklopu 23. prvenstvenog kola, a uoči utakmice je škotski stručnjak otkrio kako je Bale danas mogao nositi dres "crvenih vragova".

- Pokušali smo potpisati ugovor s njim kad je imao 16 ili 17 godina. Southampton je tada imao škotskog direktora i Georga Burleyja za menadžera. Ne znam sve okolnosti, ali znam da nisu prihvatili našu ponudu, a mislim da su tada i upozorili Tottenham da imaju našu ponudu - izjavio je Ferguson, koji očito smatra da su njegovi sunarodnjaci "minirali" transfer Balea u United.

U svakom slučaju, Velšanin je danas ponajbolji igrač Tottenhama, a za njegove se usluge otimaju brojni europski nogometni velikani.

- Bale je ove sezone nedvojbeno najviše pridonio Tottenhamovim uspjesima. No, i Rafael van der Vaart je zabio puno golova, a opasni su i Luka Modrić i Aaron Lennon - priznao je Ferguson koga se najviše boji u londonskom sastavu.

Linker
17. svibanj 2024 12:44