Carlo Ancelotti

 KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
TRENER REALA

Ancelotti: ‘Ispred gola je hladan kao špricer. Ali kakvo dodavanje, fantastična kombinacija...‘

Jedan od problema za Talijana jest taj da se Bellingham ozlijedio te da je morao napustiti igru
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 08:43

Real je u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka remizirao 2:2 s Bayernom u gostima na Allianz Areni i tako upisao povoljan rezultat uoči uzvrata iduće srijede na Santiago Bernabeuu s čim se slaže i trener Madriđana Carlo Ancelotti.

- Ovo je dobar rezultat. Bili smo najbolji na početku drugog dijela, a oni su zabili dva gola. Bayern je jako opasan, bili su u najboljem izdanju, a mi ne. Ipak, imamo vremena popraviti sve do srijede - kazao je za početak na press konferenciji nakon utakmice.

Riječi hvale za Tonija Kroosa nisu nedostajale...

- Kakvo dodavanje za Viniciusa... Fantastična kombinacija, dodavanje i ulazak Viniciusa u prostor.

Treba ukazati na to da Brazilac sada igra na poziciji "devetke" i odlično se snašao. Postigao je dva pogotka, jedan na asistenciju Kroosa, drugi s bijele točke.

image

Vinicius Junior

KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

- Mislim da može igrati na toj poziciji. Naučio se dobro kretati bez lopte, a ispred protivničkog gola hladan je kao špricer.

Jedan od problema za goste iz Madrida jest taj da se Bellingham ozlijedio te da je morao napustiti igru. Umjesto njega, u 75. minuti ušao je Luka Modrić.

- Uskoro će se vratiti na "najjaču verziju". Ozljeda je utjecala na njegovu izvedbu, ali će se brzo vratiti i bit će na 100 posto u srijedu.

Otkrio je i da ga je Bayern iznenadio dijagonalnim loptama.

- Tako je to u nogometu. Kad imaš loptu, moraš dobro napadati, a kad ne, moraš se dobro braniti. Nismo vidjeli najbolju verziju Reala, ali hoćemo iduće srijede.

Linker
01. svibanj 2024 08:43