Alen Halilović i Lionel Messi

 Jaime Reina/afp/profimedia
PUCA VISOKO

‘Hrvatski Messi‘ planira se vratiti u Španjolsku, otkrio za koga želi igrati: ‘Neće mi raditi probleme‘

Odigrao je 34 utakmice ove sezone i zaslužan je za sedam golova, pet je zabio i dva namjestio
Piše: SNObjavljeno: 06. svibanj 2024. 15:17

Alen Halilović, bivši igrač Dinama i hrvatske reprezentacije te jedan od najvećih talenata koji su kročili hrvatskim travnjacima, još kao tinejdžer preselio je u Barcelonu, ali nije ispunio očekivanja te mu karijera nije otišla u željenom smjeru. Ipak, nakon nekoliko godina zaborava konačno se vratio pravi put, uhvatio je formu i pravi klub te najavljuje da je spreman za povratak u samu kremu eurospkog nogometa.

U Barceloni se nije snašao, nakon toga je lutao po Europi sve dok se nije skrasio u Fortuni Sittard, za koju igra ponajbolji nogomet u karijeri.

Odigrao je 34 utakmice ove sezone i zaslužan je za sedam golova, pet je zabio i dva namjestio, ali sada se želi vratiti u španjolsku ligu jer cilja na povratak među Vatrene.

- Želio bih pokazati što mogu u Španjolskoj. Fortuna mi neće raditi probleme oko odlaska jer su svjesni kako je to najbolje za moju budućnost - otkrio je Halilović za Carrusel Deportivo i kazao gdje bi konkretno volio igrati:

- Sviđaju mi se Betis, Sevilla ili Real Sociedad. Konkurentni su za vrh prvenstvene ljestvice, vole čuvati posjed, dugo drže loptu, a ja bih se, uvjeren sam, sjajno snašao u takvoj momčadi jer je to način nogometa koji najviše volim. Nije tajna da sam sanjao zaigrati za Barcelonu i Milan, to sam uspio, međutim nisam zadovoljan jer sam mogao puno bolje. Želio bih se vratiti u te sredine i pokazati da imam kvalitetu za te klubove.

Linker
06. svibanj 2024 15:17