CROPIX
OPET UZ - RADIO?

NEMA PRIJENOSA UTAKMICE DINAMA S VARDAROM Tako je to kad je klupski vlasnik ekscentrični Rus...

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. srpanj 2016. 01:03

Tako vam je to kad je klupski vlasnik ekscentrični Rus. Sergej Samsonenko kupio je Vardar prije nešto više od dvije godine, kako kažu makedonski izvori, za 81 tisuću eura, uz obvezu da svake godine ulaže u klub 1,5 milijuna eura.

E, sad taj ruski poduzetnik traži golemu svotu novca za izravni prijenos današnjeg ogleda Vardara i Dinama. Nismo saznali točno koliko, ali naši izvori nam tvrde da je cifra od onih ‘bolesnih’, ta da to ne može platiti ni jedna hrvatska televizija.

Po nekim saznanjima Sportski kanal Arena još uvijek se bori da osigura signal iz Skoplja, ali pitanje je hoće li se uspjeti dogovoriti sa Samsonenkom. Tako da je jučer poslijepodne vijest glasila: “Nema prijenosa utakmice Vardar - Dinamo!”

Međutim, naši izvori vezani uz TV kuće kažu da to možda i nije konačna vijest. Jer znalo se dogoditi da u zadnji trenutak ipak padne dogovor, pa se priča koja u ovom trenutku izgleda nemogućom ipak pretvori u moguću i izravnog prijenosa ipak bude. No, realno, bliže je da ga ipak neće biti.

Linker
17. svibanj 2024 17:11