Brugge, 031110.Jan Breydel stadion, UEFA, Europska liga, grupa D, susret NK Dinamo i Club Brugge.Na slici: Igor Biscan.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
LOVREN ZNA BUDUĆNOST

SADA SE ZNA ZAŠTO JE SLUŽBENA STRANICA LIVERPOOLA STIGLA U RUDEŠ Igor Bišćan je Englezima otkrio baš sve što misli o novom Hrvatu pod Kopom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2016. 21:13

Prije mjesec dana službena TV velikog Liverpoola stigla je u Rudeš napraviti reportažu o svom bivšem igraču Igoru Bišćanu, a sada se zna i zašto.

Trener Rudeša u Liverpoolu je proveo pet godina, a dolazak ekipe Redsa povezao se ujedno i s novim H5rvatom pod Kopom,. Dejanom Lovrenom.

"Sretan sam što je Dejan postao važna karika u Liverpoolu", rekao je Igor Bišćan za službenu stranicu 'Redsa".

"Dejan je prošao kroz teške trenutke kao što prolazi i većina igrača. Ali iz svega je izašao kao još bolji igrač i važan je kotačić Liverpoola", kazao je Igor Bišćan.

Bišćan se pozabavio i svojim partijama u dresu Redsa.

"Znam da moje igre nekada nisu bile najbolje, kao ni moj doprinos, realan sam. Nije bilo lako napustiti zemlju u tim godinama i tako mlad biti sam u Engleskoj, ali uvijek sam davao sve od sebe i poštovao Liverpoolove navijače", ustvrdio je Bišćan.

"Liverpool me napravio čovjekom kakav sam danas", rekao je Bišćan u razgovoru za LFC TV. "Što više vrijeme prolazi, osjećam koliko sam sretan što sam bio tamo u tom periodu, igrao s tako velikim igračima i u tako velikom klubu. Kada sam dolazio u Liverpool, nisam znao koliko je to velik klub, ali to ubrzo shvatite i ponosni ste što možete biti dio toga", zaključio je za kraj.

Linker
30. travanj 2024 03:55