Matt Hill Twitter
VELIKO SRCE HRVATSKOG TRENERA

SLAVEN BILIĆ OSVOJIO JE ENGLEZE Otočki mediji se raspisali o dirljivom potezu koji je ganuo srca svih navijača!

'West Ham, kakvog vi menadžera imate! Dobrota tog čovjeka i sve što je napravio za moga sina moralo bi biti viđeno i prepoznato!'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2017. 15:18

Slaven Bilić imao je nekoliko turbulentnih mjeseci koje mu je manje-više prouzročio Dimmitri Payet. No, nakon što je Francuz otišao tamo gdje je i želio, sve se nekako prirodno okrenulo prema Andyju Carrollu.

Na Otoku rijetko koji nogometni dan prođe bez spominjanja jednog od navedenog dvojca, a priča na koju je West Ham na svojim stranicama skrenuo pažnju definitivno je zaslužila 'standing ovation'.

Naime, jedan od navijača javio se i ispričao svoju priču vezanu uz Slavena Bilića koji ga je oduševio nakon treninga.

"Slaven Bilić, kakav čovjek! Odveli smo našeg Alfa u treninng kamp kako bi upoznao neke od igrača. Vidjeli smo manje-više sve i još smo amo čekali Andyja Carrolla. U tom trenutku naišao je Slaven Bilić u svom autu. Krenuo je kući i zastao. Rekli smo mu da još želimo dočekati Carrolla, a on nam je pojasnio kako ćemo dugo čekati jer je Andy ostao raditi u teretani. Zatim nas je portpao u svoj auto i odvezao do Carrolla kako bi ga upoznali. Kakva apsolutna zvijezda, Slav! Ne mogu mu dovoljno zahvaliti na tome što je napravio", napisao je navijač West Hama, Matt Hill pa dodao poruku vlasnicima West Hama:

"West Ham, kakvog vi menadžera imate! Dobrota tog čovjeka i sve što je napravio za moga sina moralo bi biti viđeno i prepoznato!"

Linker
28. travanj 2024 05:45