Screenshot: Twitter
PODIGNUTA PRIJAVA

'ŠUTIO SAM DOSAD, VIŠE NE ŽELIM' Hrvatski duo na optuženičkoj klupi: Jurčević planuo na suce, a pogledajte kako je Bilić iskalio bijes na mikrofonu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2017. 19:59

Disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza (FA) podigla je prijavu protiv Slavena Bilića i Nikole Jurčevića zbog 'neprimjerenog ponašanja' u utakmici protiv West Bromwich Albiona koja je odigrana prošle subote.

Sudac Michael Oliver isključio je Bilića kasno u sudačkoj nadoknadi nakon što je hrvatski trener ljutito bacio televizijski mikrofon nakon što je njegova momčad primila kasni gol za konačnih 2:2.

Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević prijavljen je zbog pritužbi na račun sudaca zbog ranije poništenog West Hamovog gola zbog ofsajda.

Hrvatski duo ima vremena do četvrtka u 18h da odgovori na optužbe.

"Što nije bilo u redu? Sve. Ja sam prvi koji će reći da je sudački posao težak i da se uvijek može pogriješiti. Možete živjeti s jednom, možda dvije pogreške, ali ne sa svima. Šutio sam dosad, više ne želim... Bilo je četiri ili pet pogrešnih odluka protiv nas i to vas frustrira", komentirao je Bilić nakon susreta.

I Biliću i Jurčeviću prijeti zabrana sjedenja na klupi West Hama u narednom periodu ukoliko ih Disciplinska komisija proglasi krivima.

U sljedeće dvije premierligaške utakmice West Ham ide u goste Watfordu 25. veljače, nakon čega 6. ožujka dočekuje Chelsea.

Linker
17. svibanj 2024 11:41