REUTERS/Gonzalo Fuentes / REUTERS
AKCIJA DILJEM EUROPE

VIDEO: PARIS SAINT GERMAIN PONOVNO POBIJEDIO Cavani zabio dvaput za uvjerljivu pobjedu, Real Sociedad visoko slavio protiv Villarreala

Piše: HinaObjavljeno: 26. kolovoz 2017. 00:45

Nogometaši PSG-a i dalje nižu pobjede na startu nove sezone Le Championnata.

U susretu četvrtog kola PSG je na Parku prinčeva porazio St Etienne 3-0 upisavši i četvrtu pobjedu, dok su gosti doživjeli prvi poraz nakon tri startne pobjede.

Golove za pariški sastav zabili su Edison Cavani iz kaznenog udarca u 20. minuti i u 89. minuti na asistenciju Thomasa Meuniera, te Thiago Motta u 51. minuti.


All Goals & highlights - PSG 3-0 Saint-Etienne... by sharleenguglielmo

Sjajni Urugvajac je tako u prva tri kola zabio već pet golova. Brazilac Neymar u ovom susretu se nije upisao među strijelce i ostao je na tri gola u prva dva nastupa.

PSG vodi na ljestvici sa 12 bodova i 14-2 razlikom pogodaka. Drugi je Monaco s devet bodova i utakmicom manje. Aktualni prvak će u nedjelju na svom travnjaku u derbiju kola ugostiti Marseille.

---------------------------------------------------------------

U prvom susretu 2. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Sociedad je pobijedio Villarreal 3-0 ostvarivši i drugu pobjedu ove sezone.

Real Sociedad je sav posao obavio u prvom poluvremenu postigavši sva tri gola.

Strijelci su bili Willian Jose (25), Xavier Prieto (34) i Juanmi (45).

Za domaćine je to bila druga pobjeda ove sezone nakon što su u prvom kolu porazili Celtu 3-2, dok je Villarreal upisao i drugi poraz, a još uvijek nije postigao niti jedan gol.

Linker
17. svibanj 2024 06:35