Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
ČAST, ALI I OBVEZA

VIDEO: RIJEKA TRENIRALA NA LEGENDARNOM SAN SIRU Matjaž Kek optimist uoči velikog sraza: 'Pokrenuli smo lavinu navijača i sigurno nismo došli na izlet'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2017. 01:40

Nogometaši Rijeke u četvrtak (21.05 sati) na legendarnom San Siru igraju jednu od najvećih utakmica u klupskoj povijesti. Dovoljno je reći - Milan. Rijeka je u proteklih pet godina pod vodstvom Damir Miškovića na čelu kluba i Matjaža Keka na čelu prve momčadi stigla do zvijezda, a hrvatski je prvak dan uoči velikog sraza stigao u Milano i navečer odradio trening na legendarnom stadionu.

"Ova utakmica je veliki izazov za moju momčad. Utakmica koja traži izuzetnu koncentraciju, kvalitetan ulazak u samu utakmicu uz saznanje da je Milan već u prvom kolu pokazao kvalitetu favorita skupine. Moramo razmišljati o svojoj igri i o našoj kvaliteti, a normalno da je naša želja da se i nas nešto pita", rekao je Matjaž Kek uoči utakmice protiv Milana.

"Pokrenuli smo lavinu navijača koji će doći na utakmicu. Velika je to čast za nas, ali i obaveza. Već smo rekli da je Milan favorit. Europska liga je za nas prilika da uživamo u nogometu i pokažemo koliko smo spremni za Europu, i podjedinici, ali i kao momčad. Utakmica protiv Milana je prije svega dobar test za nas, nikako opterećenje", rekao je Kek pa zaključio.

"Nismo došli na izlet i samo odigrati utakmicu. Moramo pokazati karakter, pokazati se u dobrom svijetlu i pokušati izboriti dobar rezultat."

Linker
01. svibanj 2024 08:19