Foto: Tom Dubravec / CROPIX
VELIK INTERES

NOVA RUNDA PREGOVORA NA POLJUDU Dok traje neizvjesnost oko budućnosti Ante Ercega još jedan hajdukovac mogao bi napustiti Split

U periodu dok se glasno nagađa o mogućem odlasku Ante Ercega (u Seattle) postoji realna opasnost da Hajduk ostane bez još jednog igrača - Savvasa Gentsogloua.
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 30. prosinac 2017. 16:40

Hajdukov Grk Savvas Gentsoglou zanimljiv je turskom prvoligašu Malatyasporu. Turci su već neko vrijeme zainteresirani za Hajdukova veznjaka, koji u tamošnjoj Superligi može dobiti veću plaću nego što ima u Splitu (150 tisuća eura po sezoni).

Savvas je na početku ove sezone, nakon jednogodišnje posudbe u Hajduku, raskinuo ugovor s Barijem te potpisao na dvije godine s Bijelima, a sada su ga Turci zapazili i žele ga u svojim redovima.

Savvasu sada slijede pregovori sa sportskim direktorom Mariom Brancom o tome hoće li ga i za koliko pustiti čim počne prijelazni rok.

Split, 250816. 
Stadion Poljud. 
Uzvratna utakmica play-offa Europa lige, 
NK Hajduk - FC Maccabi.
Na fotografiji: Savvas.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX / CROPIX

Svakako će se nešto pitati i Željka Kopića, s obzirom na Hajdukov relativno malen broj veznjaka koji igraju za prvu momčad (Radošević, T. Bašić, Hamza, Kožulj) te bi u slučaju Savvasova odlaska valjalo angažirati nekoga sličnoga profila, a nije nezanemarivo da je Savvas znao igrati i libera i stopera kada bi novi trener posezao za nešto defenzivnijim varijantama u trenucima kada je branio vodstvo.

Linker
20. svibanj 2024 18:59