screenshot youtube
VELIKI TALENT

PRIPREMA ZA ODLAZAK NAJBOLJEG Hajduk u susjedstvu pronašao dragulja: Rasni strijelac, odličan dribler, sjajan dodavač i sve to za 600 tisuća eura

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 29. prosinac 2017. 15:53

Luka Menalo (21) slabo je poznat u hrvatskom medijskom eteru, ali riječ je o mladiću koji je, po mnogima, bio daleko najbolji igrač jesenskog dijela prvenstva BiH. Krilni napadač odigrao je ukupno 22 utakmice za Široki Brijeg te zabio devet golova uz četiri asistencije.

Poznato je da je Široki jesenas odbio ponudu Željezničara, koji je želio Menala, jer je procjena čelnih ljudi kluba da mladi ofenzivac već sada vrijedi najmanje milijun eura, a to Željezničar nije mogao platiti.

E, sada se Širokom, navodno, javio Hajduk. Na Poljudu bi Menala - koji je rođeni Splićanin - doveli već ove zime, posebno zato što je moguć odlazak Ante Ercega. No ako Erceg i ostane, Menalo bi lako mogao pronaći mjesto u udarnoj postavi jer podjednako dobro igra na oba krila, a zna se da Kopić nije bio zadovoljan učinkom igrača na desnoj strani napada.

Kako hrvatski klubovi uvijek imaju popust kod dovođenja igrača iz Širokog, tako bi Hajduk Menala mogao dobiti za 600 tisuća eura plus određeni postotak od sljedećeg transfera. Za mladića koji slovi za sjajnog strijelca, dodavača i driblera odlične brzine to se čini kao vrlo isplativ posao...

Linker
10. svibanj 2024 00:01