Nenad Dugi/Cropix
NEĆE DINAMO, OĆE BILI...

Poslušali Balakovu naredbu da 'dva beka moraju doći': Hajduk želi Manuela Pamića

Dosad su Splićani isključivo kontaktirali igrače koji su imali status igrača bez ugovora, a Pamića bi možda od Sparte mogli uzeti na posudbu s opcijom otkupa ugovora
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 08. lipanj 2011. 16:14

Može li lijevi bočni hrvatski reprezentativac Manuel Pamić, nogometaš praške Sparte kojeg su nedavno u Češkoj snimali Dinamovi emisari, ipak na koncu završiti u redovima splitskoga Hajduka To je pitanje o kojem se u utorak dosta raspravljalo u kuloarima ispred poljudskoga stadiona.

Manuel Pamić ima još godinu dana ugovora u praškoj Sparti, drago mu je da se Hajduk interesira za njega, makar to bilo samo preko medija u najavi poziva čelnih ljudi Bijelih.

Koliko bi Hajduka koštao raskid ugovora Pamića u Pragu, vrlo je delikatno pitanje. Dosad su Splićani isključivo kontaktirali igrače koji su imali status nogometaša bez ugovora, a Pamića bi možda od Sparte mogli uzeti na posudbu s opcijom otkupa ugovora s obzirom da njegova obveza prema Pražanima istječe u ljeto 2012. godine.

Zašto je Manuel Pamić zanimljiv Bijelima, doista nije teško dokučiti. U konkurenciji J. Barišića i Jozinovića treba Hajduk pojačanje, a Hajdukov trener Krasimir Balakov je odmah na startu, gledajući DVD zapise HNL utakmica Bijelih, jasno rekao “dva beka moramo dovesti”.

Linker
19. svibanj 2024 15:19