REUTERS
NE MOGU GA POTJERATI

POTPUNO SE POGUBIO! NOVA NEVIĐENA GLUPOST IZ TVORNICE ARSENEA WENGERA Što li će tek na ovu 'briljantnu' izjavu reći navijači Arsenala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. travanj 2017. 15:43

Pravog rezultata nema već godinama, iz Lige prvaka se odavno ispalo, a kako stvari trenutačno stoje, iduće će se sezone na Emiratesu gledati samo na televiziji. Bijesni su navijači Arsenala na Arsenea Wengera koji već neko vrijeme ne uspijeva ostvariti neki zapaženi rezultat, kako u prvenstvu, tako i u Ligi prvaka. Prava pojačanja ne dolaze, a prve dvije zvijezde kluba, Mesut Özil i Alexis Sanchez na korak su do odlaska iz Londonda.

Ali, izgleda kako francuski strateg na klupi Topnika nema namjeru tako skoro otići. Ne mogu ga omesti ni transparenti niti zrakoplovi koji su počeli kružiti iznad stadiona s porukama na kojima 'vrišti' - WENGER ODLAZI! Arsenal je već godinama stalni sudionik Lige prvaka, a ove godine to je došlo pod veliki znak pitanja obzirom kako se Topnici nalaze tek na šestom mjestu prvenstvene ljestvice.

Britain Football Soccer - Arsenal v Lincoln City - FA Cup Quarter Final - The Emirates Stadium - 11/3/17 Arsenal's Alexis Sanchez in action with Lincoln's Bradley Wood  Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

Opće je poznato kako se svijet sprda s već unaprijed rezerviranom četvrtom pozicijom Arsenala po završetku sezone, ali sada kada ono izgleda više kao SF, Wenger je odlučio dočarati koliko je ono zapravo važno.

- Već dvadeset godina sam uspijevao biti najmanje četvrti i to se redovito omalovažavalo. Sada je to odjednom postalo jako važno. Drago mi je da su ljudi shvatili da takav rezultat nije lako ostvariti i kako je neki dan rekao trener Guardiola, to bi se trebalo nagraditi trofejem i ja se s tim slažem.

Wenger i Henry
REUTERS/Eddie Keogh / REUTERS

Wenger također smatra kako još ništa nije izgubljeno i kako Topnici još uvijek mogu uhvatiti mjesto koje vodi među elitu europskog nogometa.

- Mislim da je to moguće, treba nam samo mali zalet, nekoliko dobrih rezultata u travnju, i što je najvažnije, podrška navijača. Onda imamo šanse - kazao je Wenger.

Četvrto mjesto na Otoku je uspjeh, ali ne za klub kao što je Arsenal i navijačima je već muka od te 'uklete' brojke koja godinama prati Topnike, a posljednjom izjavom Wenger je samo dodatno navukao bijes navijača kojima je ionako puna kapa svega. Trofej za četvrto mjesto? Wengeru, ovo ti nije trebalo...

Linker
19. svibanj 2024 09:14