Reuters / Andrew Boyers Livepic / REUTERS
NA ŽESTOKOM UDARU KRITIKA

VIDEO: JE LI WENGER ZAISTA KRIV ZA OVAKAV SRAMOTNI ARSENAL?! Pogledajte najbolji dokaz kako su zvijezde 'topnika' okrenule leđa menadžeru!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2017. 11:53

Nakon još jednog katastrofalnog rezultata, a poraz kod Crystal Palacea 3:0 za jedan Arsenal to uistinu jest, navijači 'topnika' ponovno su krenuli 'na nož' prema menadžeru Arsenu Wengeru.

Arsenalu je ovo četvrti uzastopni gostujući poraz, a na kraju bi mogao ostati i bez mjesta za Ligu prvaka. Navijači su bijesni još od 10:2 ispadanja od Bayern Münchena, a upravo ovaj poraz je čini se ono gdje je svima 'prekipjelo'.

Jedan od najpoznatijih TV sukomentatora na Otoku, bivši branič Liverpoola Jamie Carragher nije se ni trudio birati riječi za ovakav Arsenal, ali on je zapravo samo jasno rekao nešto što velika većina misli.

"Nakon utakmice Walcott je izjavio kako ovo nije pravi arsenal, ali ovo zapravo jest Arsenal. I to već 10 ili 15 godina. Iz godine u godinu je sve isto i ništa se ne mijenja. Walcott je izjavio i kako se pd prve minute vidjelo da igrači Crystal Palacea više žele pobjedu. Tko normalan bi to rekao u ovakvoj situaciji", upitao se Carragher pa povukao paralelu s Chelseajem pod vodstvom Josea Mourinha, kada su igrači praktički 'minirali' Portugalca:

"Meni se to čini praktički identično. Igrači izgledaju i igraju kao da su odustali. Ja jako cijenim Arsena Wengera, ali vjerujem kako je vrijeme za promjene. Nekada je za Arsenal bila katastrofa završiti na drugom mjestu, a sada ispada das je uspjeh izboriti mjesto među četiri momčadi. Međutim, vratio bih se na igrače. Oni su kukavice i ovakva igra je prava sramota za njih. Postoji li neki otac koji bi želio da mu kći jednog takvog dovede u njegov dom?"

Upravo su igrači ono što zapravo daje barem malu podršku javnosti Wengeru jer vidljivo je njihovo nezalaganje na travnjaku koje sigurno nije Wengerova krivica i igrači zapravo nemaju nikakav respekt prema menadžeru koji ih je i doveo na Emirates i koji im je osigurao ogromnu plaću.

Izdvojili su tako Englezi trenutak utakmice protiv Palacea u kojem Granit Xhaka prvo dodaje lotu poput netalentiranog srednjoškolca pa se pokušava vratiti najsporijim mogućim korakom da bi samo nekoliko sekundi kasnije jednostavno pao na teren kao da je u alkoholiziranom stanju.

A prošlog ljeta Wenger je doveo Xhaku za nekih 35 milijuna funti...

Linker
17. svibanj 2024 05:50