REUTERS
NOVI 'SUČAJ' U LONDONU

BILIĆ GA STAVIO U REZERVE, OVAJ ODBIO OTPUTOVATI S MOMČADI Većina navijača na strani Hrvata: 'On ne zaslužuje igrati za naš klub, treba ga potjerati!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2017. 00:52

Većina navijača stala je na stranu Slavena Bilića nakon što je hrvatski stručnjak na klupi West Hama proteklog vikenda ušao u raspravu sa svojim napadačem Diafrom Sakhom.

Naime, Otočki mediji donose vijest kako je napadač odbio sjesti na klupu u utakmici protiv Sunderlanda jer je smatrao kako je dovoljno spreman za prvih jedanaest.

Englezi također navode kako Bilić nije htio popustiti pod pritiskom napadača i čvrsto je stajao iza svoje odluke da bi potom odbio i otputovati s momčadi na utakmicu. Sakho je član West Hama od 2014. godine, ali ovim potezom je njegov ostanak u Londonu došao pod znak pitanja.

Britain Football Soccer - West Ham United v Leicester City - Premier League - London Stadium - 18/3/17 West Ham United manager Slaven Bilic during the match Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / John Sibley Livepic

Ova situacija podijelila je navijače West Hama, ali većina ih je ipak stala na sranu bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije. Također valja napomenuti kako je Sakho nedavno pretrpio ozljedu leđa koja ga je s terena udaljila većinu sezone. Sada ostaje za vidjeti što će čelni ljudi u klubu poduzeti po ovo pitanju, ali ne izgleda dobro za napadača.

--------------------------------------------

NEKI OD KOMENTARA NAVIJAČA

--------------------------------------------

Linker
19. svibanj 2024 11:37