Reuters / John Sibley Livepic
UVIJEK ZNA ŠTO REĆI

VIDEO: UPRAVO ZBOG OVAKVIH IZJAVA SVI OBOŽAVAJU SLAVENA BILIĆA Sjajan odgovor Hrvata na dvije neviđene pogreške vratara koje su ga koštale bodova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2017. 23:49

Pobjedu je u rukama imao Bilićev West Ham na gostovanju kod Sunderlanda. 'Ćekićari' su dvaput vodili (1-0, 2-1), ali je Fabio Borini u 90. minuti pogodio za konačnih 2-2.

Velike dvije pogreške napravio je vratar gostiju Randolph, koji je prvi pogodak primio direktno iz kornera, dok je kod drugog nepotrebno istrčao s gol linije, a zatim i loše 'boksao' loptu. Hrvatski stručnjak na klupi 'čekićara' nije nakon susreta htio kritizirati svog vratara već je kazao kako West Ham dobiva, remizira i gubi kao momčad.

- Nemam potrebe u nikoga upirati prstom. Mi dobivamo, remiziramo, gubimo i primamo golove kao momčad i to je jedina istina. Naravno da smo razočarani rezultatom pogotovo kada znamo da smo dvaput vodili i onda još primimo pogodak u sudačkoj nadoknadi. Ipak, moram priznati da je to u konačnici i pravedan rezultat. Bila su to dva čudna gola.

Osvrnuo se Bilić i na svog vratara i njegove golove.

- Teške su to situacije za vratara. Lopta nije išla pretjerano visoko i nije mogao vidjeti njezin čitav let. Svi su očekivali da će je jedan od naših stopera ispucati, ali nije. Iznimno čudan pogodak.

Linker
07. svibanj 2024 04:09