Reuters / Carl Recine Livepic
PROBLEMI SE NIŽU

BILIĆ U OGROMNIM NEVOLJAMA UOČI ARSENALA Ne smije izgubiti, a poslije Manchestera samo broji ranjene: Evo tko se sve ozlijedio na Old Traffordu

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 02. prosinac 2016. 22:53

Lošije za Slavena Bilića nije moglo biti. Čak je 4.000 navijača West Hama došlo na Old Trafford podržati Čekićare u drugom boju s Manchester Unitedom u samo četiri dana, no Kazalište snova napustili su pognutih glava.

Nije poraz u četvrtfinalu Liga kupa tragičan, ali nakon četvorke u Manchesteru moral je još više pao. Bilić je odmarao Noblea, Collinsa i prvog vratara Randolpha, a Lanzinija uveo tek s klupe.

No, nije prošao bez žrtava. Ozlijedili su se Cresswell i Antonio, koji su vrlo upitni za subotnji domaći sraz s Arsenalom u prvenstvu. West Ham je pet utakmica bez pobjede u svim natjecanjima, a ima tek jedan bod više od zone ispadanja u Premier ligi. Manchester United im je prvi pogodak u srijedu zabio nakon samo 94 sekunde.

- Jako sam razočaran. Manchester United zaslužio je pobjedu. Nigdje ne smiješ sporo startati, pogotovo na Old Traffordu. U poluvremenu smo se dogovorili da im ne smijemo dozvoliti da tako nešto ponove, ali upravo se to dogodilo - pričao je hrvatski trener nakon utakmice.

Linker
18. svibanj 2024 10:35