Reuters / Phil Noble Livepic
REAKCIJA NAKON ISPADANJA

VIDEO: 'BILIĆEVA KOCKA NA OLD TRAFFORDU NIJE SE ISPLATILA' Hrvatski trener razočaran, a Mourinhova izjava o poginulom kolegi dirnula je sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2016. 09:53

Nakon West Hamovog poraza od Manchester Uniteda u četvrtfinalu Liga kupa (1:4) na Old Traffordu Slaven Bilić nije skrivao razočaranje.

Iako su 'čekićari' uspjeli poništiti rani gol Zlatana Ibrahimovića i na poluvrijeme otići s 1:1 nakon gola Ashleyja Fletchera, u nastavku su opet pali.

"Jako sam razočaran, a oni su zaslužili pobjedu. Ne možete imati spor ulazak u utakmicu nigdje, a posebice ne ovdje. Oni su dobri ionako, a kada vode onda igraju na kontranapade u kojima imaju izvanrednu kvalitetu, u kojima su direktni i u kojima vas kažnjavaju", rekao je Bilić nakon susreta u kojem je njegova momčad imala podršku oko 4000 svojih navijača.

"Na poluvremenu smo rekli da im nećemo dopustiti da nam naprave opet što su napravili u prvom dijelu, ali opet nam se dogodila apsolutno ista stvar. Teško se vraćati dva puta, a kada su nam zabili treći gol dobili su i apsolutnu kontrolu utakmice. Ne možete očekivati ništa ovdje kada imate tako spori start u utakmicu", dodao je hrvatski trener, koji je protiv Manchester Uniteda poštedio važne igrače poput Marka Noblea, Jamesa Collinsa, Manuela Lanzinija i Darrena Randolpha, dok su se ozlijedili Michail Antonio i Aaron Cresswell i upitni su za londonski derbi protiv Arsenala za vikend.

"Bilićeva kocka na Old Traffordu nije se isplatila - gostujući navijači zaslužili su bolje", naslov je koji donosi Mirror, naglašavajući da je hrvatski trener protiv Manchester Uniteda trebao igrati s najjačim sastavom.

S druge strane, Jose Mourinho je, dakako, bio puno zadovoljniji.

"Manchester United uvijek mora igrati finala i ići na Wembley. Nadam se da ćemo sve do finala", rekao je Mourinho, čija će momčad u polufinalu odmjeriti snage protiv Hull Cityja.

Onda se sjetio kolege Chapecoensea koji je pogidnuo u tragičnoj avionskoj nesreći u Kolumbiji.

"Ne mogu zaboraviti, unatoč rezultatu, tragediju kolege, trenera Caioa Juniora, koji je radio u Portugalu dugi niz godina. Nedostajat će nam u Portugalu".

Linker
04. svibanj 2024 05:39