Reuters / Anthony Devlin Livepic
U LOVU NA PRVI BOD

BILIĆU NIJE JASNO ZAŠTO SE ŽALI: HRVAT BEZ RAZUMIJEVANJA ZA KOLEGU UOČI MEĐUSOBNOG OKRŠAJA 'Pa oni su potrošili više od nas'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2017. 16:19

Slaven Bilić obratio se medijima na presici uoči subotnjeg premierligaškog ogleda protiv Newcastlea.

U njemu će Bilićevi 'Čekićari' loviti prve bodove u novoj sezoni nakon dvaju poraza (od Manchester Uniteda 0:4 i Southamptona 2:3).

"Nemamo još osvojeni bod, ali ako pogledate da smo obje utakmice igrali u gostima i da je jedna bila protiv Manchester Uniteda koji je dobra momčad, onda to nije tako loša priča. Možemo biti optimistični uoči Newcastlea. Nakon te utakmice ide pauza, pa od četiri sljedeće utakmice igramo tri kod kuće", objasnio je Bilić.

Bilić na presici nije ponudio suosjećanje za suparničkog menadžera Rafu Beniteza koji se poažlio na klupsku neaktivnost po pitanju dovođenja pojačanja u ljetnom prijelaznom roku.

"Ne znam točno što se dogodilo, ali koliko sam pratio oni nisu sretni a potrošili su više novca od nas ovog prijelaznog roka. U smislu neto potrošenog novca. U redu, došli su iz Championshipa i trebalo im je više igrača za pojačati se, ali oni su velik klub i ne čine mi se neambiciozni", dodao je Bilić.

Linker
02. svibanj 2024 23:24