REUTERS/Eddie Keogh
PIŠU BRITANSKI MEDIJI

DAN UOČI VELIKOG DERBIJA CHELSEA SPUSTIO 'RAMPU' MOGUĆEM TRANSFERU Prvaci hitno žele produljiti ugovor jednom od najskupljih igrača Premiershipa

Piše: HinaObjavljeno: 04. studeni 2017. 15:36

Veznjak Chelseaja Cesc Fabregas (30) uskoro bi trebao produžiti ugovor sa klubom sa Stamford Bridgea, objavili su u subotu britanski mediji, dan uoči međusobnog premierligaškog okršaja Chelseaja i Manchester Uniteda.

"Želio bih produžiti ugovor sa Chelseajem, jer je to klub u kojem su se uvijek lijepo odnosili prema meni. Navijači me poštuju, ovdje mi je fantastično i vjerujem da će ubrzo doći do produženja ugovora", izjavio je Fabregas, koji je u Chelsea stigao 2014. godine iz Barcelone.

Fabregas je jedan od najplaćenijih igrača Chelseaja, godišnje zarađuje deset milijuna eura, a sadašnji ugovor mu vrijedi do ljeta 2019. godine.

No, u Chelseaju žele što prije dogovoriti produženje ugovora, jer se sve više špekulira o mogućem odlasku Fabregasa u Manchester United.

Povratak Manea

Nakon mjesec dana pauze na nogometne terene vraća se napadač Liverpoola Sadio Mané, potvrdio je trener "redsa" Jürgen Klopp.

Mané je pauzirao zbog ozlijede koju je zaradio igrajući za reprezentaciju Senegala u kvalifikacijama za SP 2018.

Trener Jürgen Klopp izjavio je da bi Mané mogao zaigrati već u subotu u prvenstvenom susretu protiv West Hama. Vjerojatno neće biti u početnom sastavu, ali mogao bi dobiti određenu minutažu u drugom poluvremenu.

Linker
18. svibanj 2024 13:16