Reuters / Stefan Wermuth Livepic
ČAK OSAM OPERACIJA

ŽIVOTNA DRAMA ZABORAVLJENE ZVIJEZDE ARENALA I ŠPANJOLSKE REPREZENTACIJE Marca otkriva kako su mu liječnici zamalo amputirali stopalo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2017. 10:19

Sjećate se Santija Cazorle? Omaleni španjolski veznjak Arsenala je izvan natjecateljskog pogona od listopada prošle godine zbog ozljede Ahilove tetive desne noge, a njegov povratak najavljen je za siječanj.

Španjolska Marca danas ekskluzivno donosi priču o životnoj Cazorlinoj drami i mukama kroz koje je prolazio u posljednje vrijeme.

Od listopada prošle godine i ozljede zadobivene u utakmici protiv Ludogoreca Cazorla je bio na čak osam operacija. Trebala je to biti rutinska operacija, ali stvar se zakomplicirala. Cazorla je zadobio infekciju koja je prerasla u gangrenu. Liječnici su ozbiljno razmatrali da mu amputiraju stopalo.

"Liječnici su mi rekli da ću biti sretan ako ću šetati vrtom sa svojim sinom", rekao je Cazorla, koji se u rodnoj Salamanci oporavlja i sanja siječanjski povratak nogometu.

Marca donosi šokantne fotografije Cazorline ozljede, a omaleni Španjolac ustrajan je u svojoj namjeri da se vrati natjecateljskom ritmu.

"Neću dati to zadovoljstvo onima koji ne žele da više igram. Vratit ću se", poručio je Cazorla, koji je u Arsenal stigao 2012. godine iz Malage, a u dresu španjolske reprezentacije skupio je 77 nastupa i zabio je 14 golova.

Linker
04. svibanj 2024 16:31