Charlie Crowhurst/Getty Images
PIŠU ENGLEZI

KRIZNI SASTANAK U WEST HAMU? Najteži trenuci na Otoku za Slavena Bilića, suvlasnici traže objašnjenja...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. prosinac 2016. 13:08

Dva dana nakon teškog domaćeg premierligaškog poraza West Hama od Arsenala (1:5) u engleskim medijima naveliko se špekulira o sudbini Slavena Bilića.

Daily Telegraph piše kako će klupski suvlasnici David Gold i David Sullivan zahtjevati odgovore od Bilića koji je nakon utakmice kritizirao svoje igrače i izrazio sumnju u njihovo 'zalaganje'.

"Neće biti kriznog sastanka s Bilićem koji je priznao da je pod pritiskom uslijed brojnih nagađanja o vlastitoj budućnosti, ali klub od njega želi da objasni što je mislio svojim izjavama o igračima i manjku intenziteta s obzirom da su on i njegov stručni stožer odgovorni za način na koji momčad radi", stoji u Telegraphu.

"Klupski suvlasnici također žele znati koji je uzrok tolikih mišićnih ozljeda koje su iz pogona izbacile osmoricu igrača - Jamesa Collinsa, Aarona Cresswella, Michaila Antonija, Diafru Sakha, Gökhana Törea, Sama Bryama, Cheikhoua Kouyatea i Reecea Oxforda", dodaje se u tekstu engleskog dnevnika.

S druge strane, The Mirror pak piše da će 'suvlasnici danas održati krizni sastanak s Bilićem', dok Daily Star navodi da su suvlasnici skloniji opciji da ga zadrže na klupi usprkos slabim rezultatima.

Podsjećamo, Bilić je nakon poraza od Arsenala pričao o ponižavajućem porazu i nije se libio kritizirati svoju momčad.

"Nedostaje posvećenost cilju. Većina je momčadi, individualno gledano, izgubila intentitet. To je činjenica, ne 100%, nego 500%", rekao je Bilić, a u klubu sada traže objašnjenje za njegove riječi.

Sljedeće nedjelje West Ham čeka teško gostovanje kod Liverpoola na Anfieldu, a nakon toga slijedi niz 'slabijih' utakmica u kojima imaju velike šanse za pobjedu protiv Burnleyja, Hull Cityja, Swanseaja, Leicestera. Pogled na ljestvicu svjedoči West Hamovoj realnosti. Čekićari su tek 17. na ljestvici s 12 osvojenih bodova iz 14 utakmica, tek bod iznad zone ispadanja.

Linker
02. svibanj 2024 04:07