REUTERS
BRANI SVOJU INVESTICIJU

SLAVEN BILIĆ ZABAVLJAO OTOK OVOM IZJAVOM Čovjeka koji nije zabio niti jedan pogodak usporedio s jednim od najboljih napadača svih vremena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2016. 16:19

West Hamov menadžer Slaven Bilić iznenađujuće je usporedio Simonea Zazu s legendarnim nizozemskim napadačem Dennisom Bergkampom.

Bivši napadač Sassuola i Juventusa stigaoje ovog ljeta na posudbu u redove 'Čekićara' koji su za njega platili 5 milijuna eura, a još će 25 milijuna eura platiti na kraju sezone za trajan transfer u slučaju da zadovolji kvalitetom i određenim brojem nastupa.

Ali u dosadašnjem dijelu sezone Zaza definitivno nije opravdao očekivanja.

"On je definitivno dobar igrač koji je stigao iz velikog kluba u novu zemlju. Novim igračima treba vremena. Ako se vratimo unatrag sjetit ćemo se Dennisa Bergkampa kojem je trebala godina dana za prilagodbu", branio je Bilić 25-godišnjeg Zazu, kojeg je usporedio sa sjajnim bivšim napadačem Intera, Ajaxa i Arsenala poznatog po svojim sjajnim tehničkim sposobnostima.

"To je sasvim uobičajeno čak i za najbolje napadače iz inozemstva. Usto, Zaza nije igrao redovito u Juventusui nije bio fizički spreman. Ponekad treba vremena, a mi nažalost tog vremena nemamo", zaključio je Bilić o igraču koji je ove sezone skupio četiri premierligaška nastupa bez zapaženijeg učinka.

Linker
28. travanj 2024 13:30