Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY / REUTERS
UŠLI U POLUFINALE

VIDEO: DOČEKAO JE SPORTSKU OSVETU Mourinho nadmudrio Bilića, Manchester United na krilima sjajnog tandema ostao u igri za trofej

Nogometaši Manchester Uniteda i Southamptona izborili su u srijedu polufinale engleskog Liga kupa, a iz natjecanja su ispali Arsenal i West Ham.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2016. 23:52

Manchester United je pobijedio West Ham Slavena Bilića u četvrtfinalu engleskog Liga kupa rezultatom 4:1.

Prvi pogodak je zabio Zlatan Ibrahimović već u drugoj minuti, a gosti su se vratili u 35. golom Fletchera. Ipak, po izlasku iz svlačionice momčad Josea Mourinha pokazuje puno više i uskoro rješava pitanje pobjednika.

Anthony Martial je u 48. i 62. minuti zabio za 3:1, a konačnih 4:1 postavlja drugim golom Ibrahimović te tako uvodi Manchester United među četiri najbolje momčadi u Liga kupu. Jose Mourinho je tako napravio malu sportsku osvetu Slavenu Biliću obzirom na remi 1:1 od prije nekoliko dana u Premiershipu.

Southampton je iznenadio i izbacio Arsenal na Emiratesu s 2-0. U 13. minuti goste je u vodstvo doveo Jordy Clasie, a u 38. je na 2-0 povećao Ryan Betrand, pa se treneru Arsenala Arseneu Wengeru osvetilo što nije postavio najjači sastav u ovoj utakmici.

U utorak su polufinale izborili Liverpool i Hull City, a ranije je ispao branitelj naslova Manchester City.

Linker
03. svibanj 2024 18:33