Reuters / Jason Cairnduff Livepic / REUTERS
VAŽNA TRI BODA

VIDEO: PET MAJSTORIJA S ETIHADA, MANCHESTER CITY PREGAZIO AUTSAJDERA Hull City porazom dao nadu Middlesbroughu da će iduće sezone igrati Premier ligu

Piše: HinaObjavljeno: 06. svibanj 2017. 17:27

Nogometaši Hull Cityja su pred svojim navijačima doživjeli potpuni fijasko u 36. kolu engleske Premier lige, jer su s 2-0 poraženi od otpisanog Sunderlanda koji je već ranije ostao bez izgleda za ostanak u elitnom razredu.

Dva kola prije kraja prvenstva Hull je ostao na 17. mjestu sa dva boda prednosti pred Swanseajem, ali će "labudovi" imati priliku domaćom pobjedom nad Evertonom gurnuti Hull u zonu ispadanja. Sunderland je do šeste pobjede u sezoni stigao golovima Jonesa i Defoea.

Poraz Hulla ostavlja nadu i Middlesbroughu da se još može spasiti, ali njihov je zadatak gotovo nemoguć, jer im u ponedjeljak na gostovanju kod vodećeg Chelseaja treba barem bod za održanje nade u spas.

Manchester City je u prvoj utakmici subotnjeg programa s uvjerljivih 5-0 ostao u mrtvoj utrci s Liverpoolom za treće mjesto. Obje momčadi iz 35 utakmica imaju po 69 bodova.

Vodeći Chelsea ima 81, slijedi Tottenham sa 77, Manchester City i Liverpool sa 69 te Manchester United sa 65. Prema sadašnjoj ljestvici, novi drugoligaši bili bi Swansea, Middlesbrough i Sunderland.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
01. svibanj 2024 10:51