Reuters / Albert Gea Livepic EDITORIAL USE ONLY / REUTERS
ŠPANJOLCI TVRDE

ALARMANTNO STANJE NA NOU CAMPU Leo Messi oteže s pregovorima, Luis Suarez traži znatno poboljšanje ugovora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. listopad 2016. 20:05

Vodeći ljudi u Barceloni uskoro namjeravaju ponuditi novi ugovor svom najboljem igraču i vjerojatno najboljem nogometašu svijeta, Lionelu Messiju, prenosi Mundo Deprotivo.

Već duže vrijeme klubovi poput Manchester Cityja i PSG-a pokušavaju dovesti argentinskog čarobnjaka, a na Nou Campu ništa ne žele prepustiti slučaju te su odlučni na se vrijeme potpisivanjem novog ugovora Messija vezati uz Barcu do kraja karijere.

Jedini problem u čitavoj priči predstavlja činjenica kako se Messiju nikuda ne žuri i planira polako i precizno definirati sve detalje prije nego li stavi potpis na novi ugovor.

Messi je trenutačno zbog ozljede van terena, a ove je sezone u pet utakmica La Primere postigao ukupno četiri pogotka. Valja napomenuti kako zadržavanje Argentinca nije jedini problem kojeg imaju na Nou Campu obzirom kako i Urugvajac Luis Suarez također traži bolje uvjete.

Urugvajac se želi izjednačiti s Neymarom kada je plaća u pitanju. Messija ne može stići, ali želi biti u istom rangu s Brazilcem. To bi zapravo značilo značajno poboljšanje plaće s 10 na čak 16 milijuna eura, a 'Sport' piše kako je Barca otvorena za pregovore iako je uveliko opteretila svoj budžet. Novim ugovorom vezao bi se za španjolskog prvaka do 2020. godine.

Linker
18. svibanj 2024 16:05