REUTERS/Sergio Perez / REUTERS
U NEMILOSTI TRENERA

VIDEO: IZGLEDA KAKO JE DIEGO SIMEONE PRONAŠAO POZICIJU ZA HRVATA Reprezentativac Vatrenih ponovno gledao utakmicu s klupe, Atletico jedva do tri boda

Piše: HinaObjavljeno: 25. rujan 2016. 20:42

U 6. kolu Primere u nedjelju je Atletico Madrid na svom stadionu svladao Deportivo iz La Corune s 1-0 pogotkom Antoinea Griezmanna u 70. minuti.

Atletico je cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više, jer je nogometaš Deportiva Faycal Fajr u sudačkoj nadoknadi prvog dijela dobio crveni karton.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko opet je ostao na klupi za pričuve Atletica, budući da je trener Simeone na poziciji desnog braniča prednost dao iskusnom Juanfranu.

Nogometaši Valencije su pod vodstvom novog trenera Salvadora Gonzaleza ostvarili drugu uzastopnu pobjedu u španjolskom prvenstvu, slavivši na gostovanju kod Leganesa s 2-1.

Domaća momčad iz madridskog predgrađa povela je u 21. minuti pogotkom Argentinca Szymanowskog, a potom je uslijedio preokret. Za 1-1 je pogodio Portugalac Nani u 34. minuti, a potom je asistirao Mariju Suarezu kod pobjedničkog pogotka u 52. minuti. Leganes je u 62. minuti imao idealnu priliku za izjednačenje, ali je vratar Diego Alves obranio kazneni udarac koji je izveo Szymanowski.

U subotu je Real Madrid kiksao u gostima kod Las Palmasa, odigravši 2-2, a bod domaćinima donio je Sergio Araujo u 85. minuti. S druge strane Barcelona je, bez ozlijeđenog Lea Messija, u gostima pobijedila Sporting Gijon sa 5-0, a dvostruki strijelac za Barcu bio je Neymar.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
03. svibanj 2024 05:24