Zinedine Zidane
 REUTERS/Juan Medina
NEMA MAESTRA, NEMA POBJEDE

VIDEO: LEGENDI NA KLUPI REAL MADRIDA OČAJNIČKI TREBA LUKA MODRIĆ 'Ovo nije bilo dobro, ovako više ne ide'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2016. 10:39

Nogometaši madridskog Reala izgubili su vodeću poziciju u španjolskom prvenstvu nakon što su u 7. kolu na svom Santiago Bernabeu odigrali samo 1-1 (1-1) protiv osrednjeg Eibara. Jedino što bi moglo donekle utješiti 'kraljevski klub' je činjenica kako je i Barca kiksala na gostovanju u Vigu gdje je upisala neočekivan poraz od Celte 4:3.

Mateo Kovačić odigrao je čitav susret za "kraljevski" klub, dok Luka Modrić nije nastupio zbog ozljede koljena. a trener Zinedine Zidane nije bio nimalo zadovoljan rezultatom, a još manje prikazanom igrom.

- Momčad je fizički spremna, ali ovo nije bilo dobro. Nema razloga gubiti glavu jer nismo u krizi, ali neko rješenje moram pronaći, ja sam odgovoran za ovu situaciju. Kada se igrači vrate moramo nešto promijeniti, ovako više ne ide - govorio je Francuz nakon utakmice, pa nastavio:

- Vjerujem u rad i kvalitetu ove momčadi. Moja situacija nije komplicirana. Prolazimo kroz teško razdoblje, ali nemam namjeru odustati. No, kroz to ćemo morati proći svi zajedno.

Linker
19. svibanj 2024 15:19