PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
LA LIGA

VIDEO: Pljuštali golovi na Metropolitanu, Atletico Madrid bez prva dva napadača utrpao pet komada Las Palmasu

Ovom pobjedom Atletico je došao na treće mjesto ljestvice
Piše: HinaObjavljeno: 17. veljača 2024. 16:18

U prvom subotnjem ogledu 25. kola španjolske La Lige nogometaši madridskog Atletica su na svom stadionu bili uvjerljivi protiv Las Palmasa, pobijedili su 5-0.

Premda je Atletico ovaj dvoboj odigrao bez ozlijeđenog prvog napadača Morate, a i Griezmann je bio na klupi tijekom cijelog ogleda, domaćin nije imao problema u igri prema naprijed. Gotovo sve su obavila dvojica igrača. Prva dva pogotka postigao je Marcos Llorente, u 15. i 20. minuti, dok je u drugom poluvremenu dvostruki strijelac bio Argentinac Correa, u 47. i 62. minuti. Sve je zaključeno golom Depayja za 5-0 u finišu dvoboja.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

Atletico se ovom pobjedom potvrdio kao sjajan domaćin ove sezone u La Ligi, u trinaest utakmica pred svojim navijačima ima 12 pobjeda i samo jedan remi.

Ovom pobjedom Atletico je došao na treće mjesto ljestvice, a isti broj bodova ima četvrta Barcelona. Las Palmas je na devetom mjestu.

U nedjelju će igrati Rayo Vallecano - Real Madrid, Granada - Almeria, Mallorca - Real Sociedad i Betis - Alaves, dok će ovo kolo zaključiti Athletic Bilbao - Girona ogledom u ponedjeljak.

La Liga, 25. kolo:

Atletico Madrid - Las Palmas 5-0 (Llorente 15, 20, Correa 47, 62, Depay 87)

Linker
30. travanj 2024 16:00