CROPIX
ŠTO SE TO DOGAĐA?

NEVJEROJATNA SERIJA PEHOVA! LIJEČNIK HRVATSKE REPREZENTACIJE OTKRIO KAKO JE STRADALA NOVA ZVIJEZDA VATRENIH 'Kost je jednostavno ciknula!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. listopad 2016. 20:19

Ante Čačić ostao je i bez Marka Pjace. Nesretne ozljede slažu se jedna na drugu. Reprezentativni kamp morao je napustiti i napadač Juventusa.

Liječnik reprezentacije Boris Nemec nam je kazao:

- Na utakmici Juventus - Dinamo Pjaca je dobio udarac u lisnu kost. Napravili smo magnetsku rezonancu, kost je malo ciknula. Napravio mu se hematom i to je sada jako bolno. On je na treningu počeo trčati, ali morao je stati, baš ga je jako boljelo. Magnetska rezonanca pokazala je i upalu ovojnice, tako da on nekoliko dana sigurno neće moći trenirati. Izbornik je vidio da neće biti spreman za utakmice pa ga je onda pustio.

Pitali smo doktora Nemeca hoće li morati na neki operativni zahvat.

- Ne, to neće biti potrebno, ni stanka neće biti preduga - zaključio je Nemec.

Vatreni su danas poslijepodne odradili posljednji trening pred sutrašnji put u Albaniju. Na treningu su bili prisutni svi oni koji su ostali nakon ozljeda, a prije početka bilo je vrlo zanimljivo.

Legendarni Tofko Dedić, jedan od najpoznatijih zagrebačkih Roma, doveo je u Maksimir 16-ero djece iz Romske zajednice Kozari bok. Klinci su s pljeskom dočekali hrvatske nogometaše, nakon toga održano je zajedničko fotografiranje, a onda su Vatreni pod vodstvom Ante Čačića krenuli na trening koji je bio 15 minuta otvoren za medije.

Linker
13. svibanj 2024 20:18