CROPIX
HRABRA NAJAVA

FOTO: VATRENI JEDINSTVENI, FINSKA MORA PASTI 'Da ne vjerujem u pobjedu i prolaz na SP, ne bih ni bio ovdje! Dat ću sve od sebe, a svi znaju što mogu!'

Piše: HinaObjavljeno: 03. listopad 2017. 21:38

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak je stigla na Rujevicu, a pred novinarima su se prije večernjeg treninga pojavili Filip Bradarić i Andrej Kramarić.

Vatreni se spremaju za petak i kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo s Finskom, i tri dana prije susreta zrače optimizmom.

"Izuzetno drago mi je da igramo na Rujevici. Teren je u vrlo dobrom stanju i vrlo je brz, što nama odgovara. Nema razloga da ne pobijedimo“, rekao je Bradarić,.

Na pitanje razmišljaju li igrači o utakmici s Ukrajinom, Bradarić je odgovorio diplomatski:

"Vjerujemo u prolaz od prvog dana, a o toj utakmici ćemo razmišljati nakon Finske.Očekujemo punu Rujevicu i podršku navijača. Specifični rujevički travnjak traži navikavanje, s obzirom na brzinu i klizavost. To je sigurno za nas prednost, posebno u odnosu na Maksimir, gdje je teren bilo u jako lošem stanju, a to pogoduje momčadima koje se brane", zaključio je riječki reprezentativac.

I Andrej Kramarić najavljuje pobjedu nad Finskom.

"Mi ćemo biti motivirani i koncentrirani do kraja. Sve je u našim rukama, kontrolirat ćemo igru te se nadamo da ćemo imati malo više sreće da zabijemo gol i potom se pripremimo za Ukrajinu. Da ne vjerujem u pobjedu i prolaz na Svjetsko prvenstvo, sigurno da ne bih bio ovdje. Sigurno ću dati sve od sebe na terenu. Uvijek sam spreman biti u prvoj jedanaestorici i dati maksimum, a svi znaju što mogu“, dodao je napadač hrvatske reprezentacije i Hoffenheima.

Utakmica protiv Finske odigrat će se na stadionu HNK Rijeka u petak 6. listopada od 20.45 sati. Bit će to prva službena utakmica na hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu HNK Rijeka.

Rezultati by SofaScore

Linker
05. svibanj 2024 02:03