Kai Pfaffenbach / REUTERS
GLAS NAVIJAČA

HRVATSKA VIŠE NEMA MILOSTI PREMA MANDŽUKIĆU Ovo je idealnih 11 Vatrenih koje ste izabrali za Kosovo i Finsku, Mandžo 'potučen' u velikoj anketi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2016. 01:02

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju dva velika izazova protiv Kosova i Finske u kvalifikacijskom ciklusu za SP 2018. godine u Rusiji. Nakon što su zbog ozljeda otpala petorica nositelja igre (Modrić, Rakitić, Lovren, Ćorluka i Pjaca) Sportske novosti su provele veliku anketu i čitateljima ponudile da odaberu idealnih 11 za nadolazeće izazove.

Ukupno je glasalo 7000 navijača, a na poziciji vratara nije bilo nikakve dileme i Danijel Subašić dobio je čak 86% glasova. Lovre Kalinić dobio je 13, a Ivan Vargić - 2 % vaših glasova.

Na poziciji braniča najviše je glasova, njih 24%, dobio Vedran Ćorluka, a slijede Šime Vrsaljko (23%), Domagoj Vida (22%), Tin Jedvaj (11%) i Ivan Strinić (11%). Josip Pivarić dobio je šest, a Matej Mitrović dva posto).

U veznoj liniji najviše je glasova dobio Ivan Perišić (25%), a potom Mateo Kovačić (21%), Milan Badelj (20%) i Marcelo Brozović (18%). Prvi sljedeći za kojeg niste našli mjesta u sastavu bio je Marko Rog sa 14% glasova.

Što se napadača tiče najviše glasova dobili su Nikola Kalinić (42%) i Andrej Kramarić (41%). Mario Mandžukić kojeg izbornik Ante Čačić favorizira u vrhu napada, dobio je tek 14% vaših glasova.

Idealna jedanaestorka za Kosovo i Finsku u odabiru čitatelja SN-a: Subašić; Vrsaljko, Vida, Jedvaj, Strinić; Perišić, Kovačić, Badelj, Brozović; Kalinić, Kramarić

Linker
28. travanj 2024 20:51