Foto: Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
HEROJ UTAKMICE

STRIJELAC JEDINOG POGOTKA SRETAN NOVIM TRIJUMFOM 'Ne treba isticati mene, a ako pobijedimo u Turskoj, to će biti veliki korak za naš cilj'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2017. 18:28

Strijelac jedinog pogotka Domagoj Vida bio je zadovoljan nakon pobjede nad Kosovom, ali naglašava da je njegov pogodak posljedica dobre igre cijele momčadi.

- Hvala na čestitkama, ne treba isticati mene, borila se cijela ekipa, jako težak je bio teren, hvala i navijačima što su nas bodrili nakon što jučer nije igrana utakmica, hvala ljudima što su pokrpali teren. Nažalost, malo smo se više potrošilo i idemo po pobjedu u Tursku - rekao je Vida u razgovoru za HRT.

Hrvatski stoper s nikada prije nije našao u ovakvoj situaciji.

- Ovo je prvi put da igram utakmicu u dva dana, bilo je čudno jučer po onim lokvama, ali najvažnije je da smo prvi na ljestvici - kaže Vida.


Dinagoj Vida Goal HD - Croatia 1-0 Kosovo 03...

Dugo je bilo 0:0, pa se možda javila i nervoza?

- Kad utakmica krene od 23. minute malo je vremena i kad se zagriješ moraš na odmor. Izbornik je govorio da nema potrebe za nervozu, isplatilo nam se - rekao je stoper.

Turska?

- Ako pobijedimo i vratimo se s tri boda to će biti veliki korak za naš cilj, plasman na SP, Finci su nam pomogli, ali ne treba gledati druge utakmice - zaključio je Domagoj Vida.

Linker
16. svibanj 2024 10:36