Twitter
ON JE IPAK GLAVNI

SA ČOVJEKOM KOJI JE OŠTETIO BILIĆA SE SPRDA ČITAVA ENGLESKA Ima li pravo ovako s igračima razgovarati jedan od najuglednijih sudaca na svijetu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2017. 22:27

Manchester United se pobjedom nad West Hamom u Londonu od 2-0, svojom šestom uzastopnom u engleskom prvenstvu, izjednačio na ljestvici s petoplasiranim Tottenhamom koji ima utakmicu manje, a momčadi Slavena Bilića nanio drugi poraz zaredom kojim su ‘čekićari’ pali na 13. mjesto sa 22 boda nakon 20 kola.

Presudnim se pokazao prestrogi crveni karton Fehgouliju u 15. minuti, sudac Michael Dean je nespretan start prema lopti Alžirca i Jonesa okarakterizirao opasnom igrom, pridonio je i stoper gostiju urlikom kao da je bio ranjen.

Baš u toj situaciji engleski je sudac jpoš jednom pokazao koliko zapravo voli biti u centru pažnje. Vrlo često su na Otoku kritični prema ovom sucu koji je znao donositi neke šokantne odluke, ali koji je također poznat po svojoj aroganciji. Malo nakon završetka susreta na internetu je osvanula snimka na kojoj se vidi kako se Dean razgovara s igračima:

- Još me samo jednom pogledaj i više nećeš igrati - kazao je Dean Antoniju. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
19. svibanj 2024 19:15