REUTERS
SVE MANJE IGRA

SHVATIO DA U LONDONU VIŠE NEMA ŠTO TRAŽITI Srbin i Francuz ga izgurali iz momčadi, a on kreće prema Turskoj: Bešiktaš dovodi zvijezdu Chelseaja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2017. 22:31

Bivši klub hrvatskog stratega Slavena Bilića, turski Bešiktaš na korak je do dovođenja spektakularnog pojačanja. Naime, kako prenose strani mediji u Bešiktašu su odlučni u namjeri da u svoje redove dovedu jednu od zvijezdi Chelseaja, Španjolca Cesca Fabregasa.

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman navodno je već bio u Londonu gdje se sastao s predstavnicima 'bluesa' te je tako napravaljen prvi korak u realizaciji ovog transfera koji bi trebao biti finaliziran na ljeto.

Osim Bešiktaša za Fabregasa je zainteresiran i Galatasaray, ali ako je za vjerovati turskom listu Aksam, Cesc je puno bliži transferu u Bešiktaš. Valja napomenuti kako je Fabregas ove sezone za Chelsea odigrao 20 utakmica i postigao četiri pogotka.

Najveći razlog za transfer je mala minutaža koju Fabregas dobiva ove sezone, jer, Francuz Kante i Srbin Nemanja Matić prvi su izbor kada je u pitanju sredina terena kod Antonija Contea.

Linker
28. travanj 2024 02:59