REUTERS
POKRENUTA TUŽBA

ENGLESKA U ŠOKU! ZVIJEZDA CHELSEAJA LOPTOM POGODILA ŠESTOMJESEČNU BEBU U GLAVU Izbezumljena majka: Ako mi je sinu oštetio mozak, plaćat će dok je živ!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2017. 20:17

Britanski bombastični tabloid The Sun donio je veliku priču o nogometašu Chelseaja Cescu Fabregasu, ali u ne baš lijepom kontekstu. U prvom je planu majka jedne šestomjesečne bebe koju je Fabregas, navodno, pogodio loptom kada su majka i beba bile u parku u kojem je igra loptom zabranjena.

Šestomjesečni je Mark nakon tog udarca u sljepoočnicu morao u bolnicu na pretrage jer se zabrinuta majka pobojala da nije došlo do ozljede mozga. I to nije sve; majka je pokrenula tužbu protiv španjolskog nogometaša, traži da Cesc plati 540 funti bolničkih troškova, kao i naknadu za pretrpljeni stres.

"Njegova djevojka je došla do mene i pitala je li beba u redu. Dodala je 'sigurna sam da će sve biti u redu', ali pitam se kako bi se ona osjećala da je njeno dijete u pitanju. Rekla je kako je loptu udarila jedna od djevojčica, a ne njen partner. Rekla je da će me nazvati i pitati kako je Mark, ali nije nazvala", izjavila je 29-godišnja Victoria Diethardt za The Sun pa dodala:

Britain Soccer Football - Chelsea v Crystal Palace - Premier League - Stamford Bridge - 1/4/17 Chelsea's Cesc Fabregas looks dejected  Reuters / Hannah McKay Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS

"Fabregas je dovoljno bogat da plati privatni pregled mog djeteta kako bi bili sigurni da mu nije ništa jer su mi na ovom pregledu rekli kako još uvijek postoje šanse oštećenja mozga. Ako je tako, Fabregas bi morao plaćati do kraja života."

Linker
04. svibanj 2024 19:14