CROPIX
'NE ZNAM KAKO TO SUDAC NIJE VIDIO'

STRIJELCI VELIKOG DERBIJA Andrijašević: 'Bio je čisti penal, srušio me je s dvije ruke! Soudani: 'Prvenstvo će odlučiti zadnja utakmica na Maksimiru'

Piše: Marijan ProjićObjavljeno: 09. travanj 2017. 00:33

Franko Andrijašević, strijelac Rijekinog gola, nije bio zadovoljan krajnjim ishodom derbija na Rujevici (1:1), ali ni suđenjem.

- U prvom poluvremenu smo imali tri-četiri zicera iz kojih smo trebali povesti. Nakon što smo zabili u drugome, nesvjesno smo se malo povukli i uslijedila je jedna naša neopreznost u obrani. Soudani je loptu dobro primio i zabio. Na samom kraju bio je penal za nas. Lešković me s dvije ruke srušio, bio je to čisti penal, i ne znam kako to Zebec nije vidio.

Na primjedbu da je Lešković njihov kontakt u posljednjim minutama nazvao klasičnim duelom, kakav se viđa svaki dan, Andrijašević je dodao:

- Ako on to tako kaže, onda dobro. Ako je njemu guranje s dvije ruke OK, onda je to to, ali bilo bi bolje da ništa nije govorio. Ništa, sve je još u našim rukama. Devet rundi je još pred nama, i idemo nastaviti s ovakvom igrom. Danas nam je nedostajalo malo sreće. Pokazali smo da smo bolji od Dinama. Volio bih da je netko drugi zabio mjesto mene, a da smo dobili.

Soudani tvrdi da gol koji je zabio nije njegov najljepši u karijeri.

- Da je predivan, jest. Jedan od ljepših. Nismo dobili, ali svaka čast svim igračima. Dobro smo se borili, ali to je nogomet. Ne možeš uvijek pobjeđivati. Sretan sam zbog gola, zadovoljan sam svojom igrom, ali i igrom Dinama. Rijeka je bila jako dobra, ali ništa nije gotovo. Odlučivat će zadnja utakmica u Maksimiru, kada će Dinamo biti još bolji.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
19. svibanj 2024 04:01