Screenshot: Facebook
POSEBNA OBITELJ

TO NEMA NITKO NA SVIJETU OSIM DINAMA Pola Europe želi dovesti Dinamovog dragulja, a onda na Maksimir stigne ponuda Arsenala - za njegovu sestru!

Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 04. veljača 2018. 19:53

Cijeli su prošli mjesec trajala nagađanja kako bi Dinamo u siječanjskom prijelaznom roku mogao ostati bez svoga talentiranog stopera Filipa Benkovića (20) na kojeg su oko bacili brojni europski velikani. Na kraju je na maksimirska vrata s konkretnom ponudom pokucao i slavni Arsenal i jedan je Benković zamalo napustio Dinamo, ali ne Filip, nego njegova dvije godine mlađa sestra Petra.

Za razliku od Filipa, Petra je napadačica i to očito vrlo nadarena, čim je privukla pažnju Topnika. Međutim, mlada hrvatska reprezentativka, barem zasad, ne ide u Londonu i ostaje vjerna Dinamu.

- Iz Arsenala je stigla ponuda, no osobno ne planiram još otići iz Dinama. Smatram da imam još puno prostora za napredak i novo usavršavanje na nogometnom planu. Također, želim se posvetiti i obrazovanju i upisati Filozofski fakultet u Zagrebu. No, nadam se kako će ponuda kasnije još biti - rekla je za službenu klupsku stranicu Petra koja džeparac zarađuje radeći u butiku.

Trenerica ŽNK Dinama Marija Margareta Damjanović podržala je odluku svoje mlade igračice.

- Svi smo u klubu ponosni na Petru i na ponudu koja je stigla za nju. Ona je uistinu mnogo napredovala u posljednjih godinu dana i veliki je radnik, ali je odlučila kako je obrazovanje na prvom mjestu te da se želi i dalje nastaviti razvijati u Dinamu - istaknula je Damjanović.

Linker
14. svibanj 2024 05:19