Varazdin, 070810.Stadion NK Varazdin.Prva HNL, 3.kolo.NK Varazdin - NK Dinamo Na fotografiji: Samir Toplak trener Varazdina.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX
OGORČENI U VARAŽDINU

Toplak: Sudac Fegeš me je napao, a Kovačić nas je nazvao hrpom smradova

Najviše peče ta sudačka bahatost, uvijek žele biti glavni. A od svih tih sudaca imam više utakmica u nogama - riječi su razočaranog trenera Varaždina Samira Toplaka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2010. 12:13

Žalosna nam je hrvatska nogometna realnost u kojoj se glavnim zvijezdama, i to već godinama, prave oni čija bi uloga u svakom slučaju morala biti tek sporedna, servisna - suci. I u nedjelju su krojili po svojem , a sve to garnirali samo njima dozvoljenim vokabularom.

- To više nije normalno! Fegeš me uoči utakmice verbalno napao, jer sam se tijekom proteklog tjedna usudio kritizirati njegovo mahanje protiv Splita, kad je izmislio dva zaleđa u čistim situacijama naših napadača - ogorčen je Samir Toplak, koji otkriva i ovo:

- Kovačić izmisli penal za Dinamo a onda, nakon što smo se nasmijali na jednu njegovu odluku, našu klupu nazove hrpom smradova!

Kovačićev poklon Dinamu samo je “točka na i” tog niza. Previše toga da bi Toplak ostao miran.

- Najviše peče ta sudačka bahatost, uvijek žele biti glavni. A od svih tih sudaca imam više utakmica u nogama - riječi su trenera Varaždina, iza kojeg su i četiri bundesligaške sezone (Bochum) i status reprezentativca.

Linker
18. svibanj 2024 19:31