Mbappé vjerojatno odlazi na kraju sezone, a PSG želi da mu Yamal bude zamjena

 JOSEP LAGO Afp
CIJENA? PRAVA SITNICA!

PSG pronašao zamjenu za Mbappéa? Srušit će sve rekorde kako bi doveo novu nogometnu megazvijezdu

Francuski Le Parisien piše kako PSG nije odustao od pokušaja dovođenja Laminea Yamala iz Barcelone
Piše: SNObjavljeno: 24. travanj 2024. 08:29

PSG će ovog ljeta vjerojatno ostati bez Kylian Mbappéa koji bi se trebao priključiti Realu, a Parižani se nadaju da će zamjenu za svojeg najboljeg igrača pronaći u drugom velikanu iz La Lige. Naime, Le Parisien piše kako PSG zamjenu za Mbappéa vidi u Laminea Yamalu.

Mladi krilni napadač je zaludio nogometni svijet iako ima samo 16 godina, zanimanje za njega je PSG pokazao već ranije, a Marca je početkom ožujka pisala kako je Barcelona već odbila ponudu tešku 200 milijuna eura za njega. Parižane to očigledno nije obeshrabrilo pa pripremaju novu ponudu, no trebat će srušiti sve rekorde kako bi uspjeli natjerati klub s Camp Noua da promijeni stav o prodaji najvećeg dragulja kojeg imaju.

Barcelona drži dobru poziciju u pregovorima jer Yamal ima ugovor do 2026. godine pa Katalonci imaju još najmanje godinu dana da mu ga produže bez da dođu u opasnost odlaska ispod cijene. Samim time ne čude informacije iz španjolskog kluba po kojima Yamal može otići samo ako se ispuni odštetna klauzula koju ima u ugovoru, a koja iznosi čak milijardu eura. Koliko god PSG imao novca, toliko je jasno da to nitko neće platiti za jednog nogometaša. Uostalom rekordni transfer je puno manji, 222 milijuna eura koliko je PSG svojedobno platio Barceloni za Neymara.

Linker
24. travanj 2024 08:30