Reuters / Andrew Couldridge Livepic
TEŠKI DANI

UTAKMICA ISTINE ZA SLAVENA BILIĆA! IZGUBI LI, HRVAT JE BIVŠI Englezi već pronašli zamjenika, evo tko bi ga trebao naslijediti na klupi West Hama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2017. 11:55

Slaven Bilić sa svojim West Hamom u posljednje vrijeme ne igra baš bajno, a da je tome tako jasno govori i 15. pozicija na ljestvici Premier lige. Opasno se trese stolica u Londonu bivšem izborniku Vatrenih, a ako je za vjerovati medijima na Otoku, iduća utakmica protiv Swanseaja mogla bi biti presudna.

Porazom bi se West Ham opasno približio ispadanju u niži rang, a kako prenosi Telegraph to bi ujedno značilo i vjerojatni otkaz Slavenu Biliću. Englezi također navode kako su u West Hamu već osmislili plan tko će ga nasljiediti na klupi dođe li do najcrnijeg scenarija.

Britain Football Soccer - West Ham United v Leicester City - Premier League - London Stadium - 18/3/17 West Ham United manager Slaven Bilic during the match Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters / John Sibley Livepic

- West Ham neće pružiti priliku nikome iz Bilićevog stručnog stožera, pa tako niti bivšem kapetanu Julianu Dicksu, jer smatramo kako je potrebna kompletna promjena u vodstvu. Predsjednik Sullivan smatra kako ne bi bilo loše pokušati s direktorom nogometne akademije West Hama Terryem Westleyem koji je bio trener u prvoj utakmici prošle sezone, u prvoj utakmici Europske lige u kojoj Bilić nije mogao nazočiti zbog obiteljskog odmora.

Linker
18. svibanj 2024 14:34