screenshot
PET PORAZA U NIZU

VIDEO: 'BILIĆEVA TAKTIKA JE S*ANJE' Navijači bijesni na bivšeg hrvatskog izbornika: Selimo u Drugu ligu i on je kriv za to, nitko drugi!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2017. 13:55

West Ham je u jednom od brojnih londonskih derbija ponovno teže stradao. Iako pobjedu kod Arsenala malo tko može očekivati, poraz od 3:0 na Emiratesu stigao je u najgore moguće vrijeme za Slavena Bilića jer mu je to peti uzastopni nakon kojeg je i sam priznao kako su njegovi 'hammersi' sada pali u poziciju da se bore za ostanak u ligi.

Navijači su očekivano nezadovoljni jer su se nadali kako bi se West Ham ove godine mogao uključiti u borbu za Europu. No, nakon poraza od Arsenala mnogi nisu mogli smiriti svoje strasti.

"Još smo prvo poluvrijeme bili dobri, ali onda smo nestali. Mi gledamo sranje, a ne igru. Nevjerojatno je da smo još uvijek igrali na duge lopte kada je Carroll izašao. Ja to stvarno ne razumijem. Bilićeva taktika je sranje, on je kriv, nitko drugi", rekao je jedan od ljutitih navijača pa nastavio:

"Kriv je i zbog igrača kakve dovodi. Pa pogledajte tog Roberta Snodgrassa, on je beskoristan. Mi smo toliko dali za igrača koji je potpuno očajan. Mislim da selimo u Drugu ligu. Ako ne pobijedimo Swansea, možemo poljubiti Premiership i ostaviti ga."

Linker
04. svibanj 2024 16:35