Ante Cizmic /Hanza Media / CROPIX
PROBLEMI ZA BIJELE

VELIKI RASKOL HAJDUKA I APSOLUTNOG IDOLA TORCIDE? 'Frane Zolja' odbio novi ugovor, pakira kofere i odlazi s Poljuda već za koji tjedan?!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 17. studeni 2016. 20:31

Sastanak nije urodio plodom, Hajduk i zastupnik Franka Ohandze, Nijemac Oliver Koenig, nisu pronašli zajednički jezik glede potpisa novog ugovora.

Hajduk je Ohandzi umjesto dosadašnjih 6.300 eura nego mjesečne plaće ponudio 8.000 eura neto, ali igračev agent nije pristao na ponudu splitskog kluba. Ohandza je u Hajduk došao u ljeto 2015. godine potpisavši pritom ugovor na dvije sezone koji ističe u lipnju sljedeće godine.

Nastavak pregovora za sada nije najavljen, stoga bi ukoliko ne bude nikakvih promjena do 1. siječnja 2017. Ohandza praktički iza nove godine mogao krenuti u pregovore za potragu novog kluba. Dakako, sve pod uvjetom da Hajduk i igračev zastupnik ponovno ne sjednu za stol, ali takav epilog zasada nije na vidiku.

Ove sezone Ohandza je za Bijele postigao ukupno 8 pogodaka, pet u HNL-u i tri u europskim kvalifikacijama. Prošle sezone dugo je izbivao, devet mjeseci bio je izvan terena zbog ozljede koljena, ali ove je godine zaliječio ozljedu i njegovo odsustvo bilježilo se tek u nekoliko utakmica tijekom listopada, nakon što je zaradio ozljedu u dvoboju s Dinamom u Maksimirskom derbiju.

Linker
30. travanj 2024 13:28