Screenshot: Twitter
IMPRESIVNE VJEŠTINE

VIDEO: 93 SEKUNDE PERIŠIĆEVIH MAJSTORIJA Ako je netko uopće imao ikakve sumnje je li hrvatski as potreban Manchester Unitedu, ovo će ga razuvjeriti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2017. 22:53

U trenucima dok u svjetskim medijima nastavljaju kružiti glasine o transferu Ivana Perišića iz Intera u Manchester United na internetu je osvanuo video koji jasno dokazuje zašto iz redova milanskof kluba ne pristaju spustiti odštetu za hrvatskog reprezentativca ispod 50 milijuna eura.

U videu koji traje 93 sekunde možete vidjeti Perišićeve sjajne akcije, munjevite trkove po lijevom boku, sjajne centaršuteve, driblinge, finte i transformacije iz obrane u napad koje su zapele za oko Joseu Mourinhu.

Nadalje, statistika je neumoljiva, Perišić je prošle sezone statistički nadmašio sve krilne igrače Manchester Uniteda zajedno, dakle, Anthonyja Martiala, Henriha Mhitarjana i Jessea Lingaarda.

U međuvremenu je Perišića Inter uključio na popis igrača koji će putovati na predsezonsku turneju u Kinu i Singapur, što ne ide u prilog njegovoj skoroj selidbi na Old Trafford.

Linker
04. svibanj 2024 09:00