youtube
JOŠ UVIJEK IM SE VRTI U GLAVI

VIDEO: ČITAVA ITALIJA SE KLANJA GENIJALNOM NAPADAČU Nikola Kalinić radio je čuda, ali kakav je tek dribling izmislio drugi 'ljubičasti' Hrvat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2016. 12:07

Fiorentina je u ponedjeljak u 15. kolu Serie A kod kuće bila bolja od Sassuola (2:1), a strijelac oba pogotka za domaćine bio je hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić.

Napadač Viola i Vatrenih prvo je načeo mrežu gostiju u 10. minuti na asistenciju Milana Badelja, da bi u 39. minuti genijalnim potezom petom ponovno matirao gostujućeg vratara Consiglija. Talijanski mediji puni su hvale za našeg napadača kao i trener Fiorentine Paulo Sousa.

- Presretni smo što smo uspjeli slaviti u ovoj utakmici, a Kaliniću ide odlično, govorimo o igraču visoke kvalitete, jako mi je drago zbog njega - govorio je Sousa nakon susreta.

Osim Kalinića još je jedan hrvatski reprezentativac odigrao izvanrednu partiju, a riječ je o Milanu Badelju koji je asistirao Kaliniću kod prvog pogotka. Vatreni veznjak odlično je držao sredinu terenam, a u jednoj je situaciji toliko izbezumio igrače Sassuola što je izazvalo opće oduševljen je na tribinama. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
06. svibanj 2024 01:48