REUTERS/Steve McKinley / REUTERS
U LOVU NA POJAČANJA

VIDEO: DINAMOVI SKAUTI SE RAZLETJELI DILJEM EUROPE I SVIJETA Traži se zamjena za Soudanija: Pogledajte Paragvajca kojeg žele u Maksimiru

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. prosinac 2016. 23:11

Razletjeli su se Dinamovi skauti širom Europe i svijeta u potrazi za zimskim pojačanjima koja su očito neophodna. Sportski direktor Marijan Vlak je u Portugalu, šef nogometne škole Ivo Šušak krstari drugi dijelovima Starog kontinenta, pomaže i bivši trener Željko Sopić...

Angažirani su i razni drugi skauti, poput Borisa Pešića, bivšeg igrača Šibenika i Dinama koji je zadužen za švicarsko nogometno područje jer živi u toj zemlji. Pešić je prije nekog vremena bio u Maksimiru, razgovarao je s Marijanom Vlakom, Ivom Šuškom, te s ostalima iz modrog kluba, svojim negdašnjim suigračima i prijateljima.

Radi se o mladom čovjeku, ali ga u Dinamu drže kao nogometnog znalca koji im itekako može pomoći u pronalasku pravih igrača.

Jasno, mnogo menadžeri također nude ‘svoje proizvode’, uglavnom traje potjera za pojačanjima. Međutim, iz Maksimira još uvijek nema bijelog dima.

Neki južnoamerički izvori ipak nam tvrde da su neki razgovori o dolascima dosta daleko odmakli, makar to ne znači da će se na koncu i realizirati. Recimo, saznajemo da se vode pregovori oko dolaska Cristiana Colmana (22), paragvajskog napadača. Igra za klub Nacional Asuncion.

Linker
23. travanj 2024 19:56